Hotels bij Frankfurt Airport

Frankfurt Airport is een van de grootste luchthavens van de wereld, daarbij komt ook nog dat Frankfurt het financiële hart van Duitsland is. In de stad Frankfurt zijn daarom veel hotels te vinden. De hotels die hier opgesomd staan, zijn echte hotels bij Frankfurt Airport (airport hotels), met het grotendeels van de gasten internationale reizigers. Ook moet worden gezegd dat Kelsterbach een aangrenzend dorpje is, waar ook veel hotels te vinden zijn zoals Airport hotel Kelsterbach, Lindenhof Kelsterbach, Mercure hotel Frankfurt Airport, Ibis hotel Frankfurt Airport, Airport Zeltinger hof en Frankfurt Airport & Fair appartment. In Kelsterbach zitten de budget keuzes. Vooral het ibis hotel is goedkoop. Onderaan deze pagina staat een kaartje waar je precies kunt zien waar de hotels liggen, maar ook waar Kelsterbach ligt ten opzichte van het vliegveld van Frankfurt.

Hotels dichtbij Frankfurt Airport

Wat dichterbij vind je de hotels die we even gaan uitlichten. We gaan van ver weg naar steeds dichterbij.

  • Het InterCityHotel Frankfurt Airport ligt ten zuiden van het vliegveld. Waardering is een 7,6, goed. Gratis pendeldienst, gratis wifi, fitnessruimte, en op slechts 4 kilometer van het vliegveld. Een warm hotel!
  • NH Frankfurt Airport. NH hotels is een grote keten die goed bekend staat. De beoordeling van deze vestiging is een 8,2, zeer goed. Op slechts 1,5 kilometer van Frankfurt Airport (het ligt ten noordwesten van de luchthaven), sportruimte, gratis WiFi en een gratis pendeldienst is dit ongetwijfeld een van de betere hotels in de buurt van het vliegveld van Frankfurt.
  • Airport-Hotel zum Taubengrund ligt vlakbij het bovenstaande NH hotel. Dit is een lokaal hotel, beoordeelt met een 5,5 als een voldoende. Gratis parkeergelegenheid, vervoer van en naar de luchthaven is op verzoek beschikbaar. Gratis wifi in het hele hotel.
  • Steigenberger Airport Hotel Frankfurt heeft een 8,3, zeer goed. Een modern hotel met uiteraard weer gratis wifi, gratis pendeldienst, kortom: een prima hotel op ongeveer 1,5 kilometer naar het noordoosten!
  • Meininger Hotel Frankfurt Main, een modern hotel. Dichtbij het Steigenberger hotel, gratis wifi, gratis pendeldienst, en dus ook op ongeveer 1,5 kilometer naar het noord oosten. De waardering is gemiddeld een 8,1. Vaak de goedkoopste uit dit lijstje. Afbeelding rechtsboven.
  • Het Park Inn by Radisson Frankfurt Airport is een prima hotel. 7,7 als gemiddelde waardering, goed. Vervoer van en naar het vliegveld op verzoek.
  • In The Squaire zitten 2 Hilton Hotels, een 8,8 en een 8,7. De twee hoogste waarderingen. Vanaf terminal 1 te voet bereikbaar zonder in de buitenlucht te lopen. Beide hotels zijn gebouwd in december 2011 en beschikken over gratis wifi, en beschikt ook over eigen parkeergelegenheid. Zonder twijfel een van de tophotels hier, de waarderingen spreken voor zich en ja, Hilton is natuurlijk ook gewoon bekend. Pendeldienst is niet nodig aangezien je binnen 10 minuten in de terminal staat. Afbeelding linksonder. Nummer 5 in de SKYTRAX top10 world airport hotel awards 2014!
  • Het Sheraton hotel is vaak het hotel met de beste plek van alle hotels en ook op Frankfurt is dit weer zo. Het zit rechtstreeks aan de terminal, een voet buiten het hotel en je staat in de terminal. Officieel heet het het Sheraton Frankfurt Airport Hotel  & Conference center. Gratis wifi ook. Pendeldienst niet nodig omdat het zo dichtbij is. Het gehele hotel is rookvrij. waardering 7,8. Afbeelding rechtsonder. Nummer 10 in de SKYTRAX top10 world airport hotel awards 2014!


Hieronder staat nog het kaartje van waar alle hotels precies te vinden zijn. In het midden natuurlijk het vliegveld, linksboven is het plaatsje Kelsterbach.